E-vent Entertainment - Workshops & Evenementen

Concepten

E-vent Entertainment heeft in de afgelopen jaren een aantal concepten ontwikkeld. Bij deze concepten gaan we dieper in op de workshop om zo een zo'n compleet en kwalitatief hoogstaand mogelijk product neer te kunnen zetten. 


 

De workshopfabriek is het workshopbureau van E-Vent Entertainment waarmee we de leukste workshops verzorgen door heel Nederland en België.

Door de jaren heen is er een vast team ont... Lees verder   


 

Met de kickboxfabriek zijn wij marktleider in Nederland en België op het gebied van kickboxen als vorm van entertainment.

Wij bieden de mogelijkheid om kickboks workshops in te zett... Lees verder   


 

De rapfabriek is dé aanbieder wanneer het gaat om rap als vorm van entertainment en communicatie. Al jaren lang zijn wij marktlijder en trendzetter wanneer het gaat om het ontwikkelen en verzorg... Lees verder   


 

De Paaldansfabriek is een nog vrij jong concept van E-vent Entertainment en is op dit moment al de marktleider op het gebied van paaldansen als vorm van entertainment.

Met de paalda... Lees verder   


 

Met de CKV fabriek verzorgen wij kwalitatief hoogstaande interactieve programma’s op het gebied van kunst en cultuur voor leerlingen binnen het middelbaar onderwijs. Wij zijn gespecialiseerd in ... Lees verder   


 

De graffiti-fabriek is een concept waarbij wij ons volledige aanbod op het gebied van graffiti, als vorm van entertainment, op een duidelijke en overzichtelijke manier naar voren brengen.
... Lees verder   


 

Maak van uw evenement een ervaring met DigiSpray!
DigiSpray is een fantastische toevoeging aan uw evenement en stelt uw gasten in de geleg... Lees verder   


 

De dansfabriek is het concept van E-Vent Entertainment waarmee we dieper in gaan op dans als vorm van entertainment.

Met de dansfabriek  bieden wij de klant een duidelijk, overzicht... Lees verder