E-vent Entertainment - Workshops & Evenementen

Graffitifabriek

De graffiti-fabriek is een concept waarbij wij ons volledige aanbod op het gebied van graffiti, als vorm van entertainment, op een duidelijke en overzichtelijke manier naar voren brengen.

Met de graffiti-fabriek verzorgen wij kwalitatief hoogstaande graffiti workshops, met een hoog fun-gehalte, door heel Nederland en België. Of het nou gaat om een graffiti workshop met een klein groepje of om een groots evenement, ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot aan het eind actief bij betrokken is.

Een goede graffiti artiest  is nog geen goede workshopbegeleider. Ons vaste team bestaat uit mensen die een passie hebben voor les geven en entertainen en die het belangrijk vinden om de deelnemers  te inspireren en te activeren.

Elke workshop heeft een ander doel. Wij proberen ons volledig in het programma en de wensen van de klant te verdiepen om zo tot de juiste workshopinvulling te komen.

Naast een groot aantal workshopvarianten bestaat het  aanbod uit de graffitiwall, dit is een grote mobiele graffiti muur, en de digitale graffiti wall, een beeldscherm waarmee er op een digitale manier een graffiti kunstwerk kan worden gemaakt. Ook zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van muurschilderingen.

Bezoek online