E-vent Entertainment - Workshops & Evenementen

Informatie

Onze diensten zijn méér dan een éénmalige belevenis

Over ons

E-vent Entertainment is een dynamisch bureau dat zich bezig houd met het ontwikkelen en verzorgen van unieke  concepten op het gebied van workshops, shows, evenementen en media op het hoogste niveau.

 

Interactie, passie, energie en diepgang staan bij ons centraal. Het is onze ambitie om mensen door middel van onze diensten te enthousiasmeren, te stimuleren en te activeren.

 

Team

Zowel op kantoor als uitvoerend werken wij met een vast enthousiast team. Ons team gaat met passie op een frisse, nuchtere en vooral persoonlijke manier te werk. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van kwalitatief hoogstaande workshops, shows en evenementen door heel Nederland en België. 

 

Een goede danser is nog geen goede dansdocent. Ons uitvoerende team bestaat uit mensen die een passie hebben voor entertainen en die het belangrijk vinden om mensen te inspireren en te activeren.

Betrouwbaar

In de markt staat E-Vent Entertainment te boek als een betrouwbaar bedrijf dat zeer hoogwaardige kwaliteit levert. Vanaf het eerste contact reageren wij snel, zijn wij duidelijk, denken wij mee en komen wij onze beloftes na.

 

Uniek

E-vent Entertainment heeft in de afgelopen jaren een aantal vernieuwende en unieke concepten ontwikkeld. Bij deze concepten gaan we dieper in op een aantal workshops waarin we volledig gespecialiseerd zijn met als doel een zo`n compleet en kwalitatief hoogstaand mogelijk product neer te kunnen zetten.

 

Doel

Onze diensten zijn méér dan een eenmalige belevenis. Of het nou gaat om een losse workshop, een groots evenement of een interactieve show, ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot aan het eind actief bij betrokken is.