E-vent Entertainment - Workshops & Evenementen

The Talking Laser

Omschrijving

The Talking Laser  is een vernieuwend showconcept waarmee er, op een visueel hoogstaand niveau, op spectaculaire wijze gecommuniceerd kan worden!

Visueel gezien is The Talking Laser enorm sterk. Een gigantische laserharp projecteert acht groene laserstralen vanaf de podiumvloer de lucht in tot aan het plafond waar de stralen vervolgens weerkaatst worden en de gehele zaal in stralen. Dit beeld geeft op zich natuurlijk al een zeer machtig en overweldigend gevoel met zich mee.

De laserstralen die uit de laserharp komen zijn niet zomaar laserstralen, het zijn pratende laserstralen! Het bijzondere van deze laserstralen is dat ze woorden genereren wanneer ze met de hand van de performer worden onderbroken.

Voor elke uitvoering programmeren wij 24 themagerichte woorden naar keuze onder de laserstralen. Uiteraard ondersteunen en adviseren wij in de woordkeuze zodat de juiste boodschap op een heldere en spectaculaire manier naar voren komt.

Omgeven door mystiek komt er uit het niets een mysterieuze gedaante op. Hij 'tovert' plotsklaps een gigantische harp van laser uit de grond. De act begint. Het publiek verbaast zich over de werking van dit bijzondere instrument. De laserperformer onderbreekt, op theatrale wijze, willekeurig de stralen van de harp. Op een steeds heftiger wordende beat tovert hij de door de klant aangeleverde woorden om tot een muzikaal en uiteindelijk zeer swingend arrangement. Het hoogtepunt van de show wordt veelal gevormd door de interactie die gecreëerd wordt met het aanwezige publiek. Iedereen klapt mee op de theagerichte woorden. Tegen het eind van de act sluit de performer af met het thema van de dag, de belangrijkste pay-off of een aankondiging van een spreker. Het arrangement blijft heel vaak tot nog lang na het optreden hangen bij het publiek.