E-vent Entertainment - Workshops & Evenementen

Testimonials

Wat zeggen onze klanten.

 

Regius College Schagen

Het was zeker een geslaagde dag! Nogmaals bedankt!

— Femke Kraakman

Montaigne Lyceum

Super veel dank voor de gegeven workshops in de week voor de kerstvakantie, zowel leerlingen als wij hebben het erg naar ons zin gehad!

— Monique van der Steen

Marianum

Afgelopen week hebben wij weer van jullie workshops mogen genieten, heel erg bedankt daarvoor! Leerlingen waren enthousiast, en vroegen "of ze morgen weer komen?" want ze wilden jullie andere workshops ook graag doen. Geslaagd dus! Ik hoop dat het van jullie kant uit ook als goed is ervaren. Tot de volgende keer!

— Eefke Neurink

Schravendreef College

Vrijdag is helemaal goed gegaan! Tegen het eind van het schooljaar neem ik weer even contact met je op voor volgend schooljaar! Jullie weer bedankt!

— Simone Droge

Particulier

Of de activiteit is geslaagd? O ja zeker de kinderen waren Super super enthousiast echt te VET COOL zoals zijzelf het partijtje van Jill vonden en rondvertelden. Ze konden niet wachten om het werkstuk te kunnen laten zien aan hun ouders, broers en zus. De meeste werkstukken hebben dan ook al prominente plaats aan de muur in de slaapkamer/huiskamer gekregen. De platen heb ik dinsdag zonder probleem afgehaald en bij de kinderen thuis bezorgd. De ouders vroegen gelijk waar en hoe etc. het kan dus zijn dat er flink op jullie web wordt gekeken en wellicht boekingen worden gedaan. Nogmaals dank mede namens de kids voor een geweldige vette middag.

— Elaine Brender a Brandis

Asset Marketing Tilburg

Ik wilde jullie via deze weg nogmaals bedanken voor de leuke workshop graffiti spuiten. Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen van de deelnemers en wij van de organisatie vonden het ook zeer geslaagd!

— Studenten

Udens College

Bedankt voor het filmpje. Ziet er erg professioneel uit. De leerlingen hebben het echt te gek gevonden. Ze hebben het er nu nog steeds over.

— Debby Marijnissen

Huygens College

De jongens hebben vandaag weer een topworkshop gegeven!

— Femmeke Klos

Particulier

Alles voortreffelijk gegaan afgelopen zondag. Was een mooie kickboks-les! Dank daarvoor! En zelfs weer zat mee: begon letterlijk 5 minuten na afloop te regenen! We zullen jullie bij vrienden en bekenden aanbevelen!

— Sophie van Hof

Stelle College

De workshops waren een groot succes. De kinderen waren erg enthousiast.

— Heleen van Dam

Het Goese Lyceum

Wij zijn erg tevreden over de workshops! zeker voor herhaling vatbaar!

— Daphne Koelma

Particulier

We hebben zaterdag de rapworkshop gehad en we vonden het ontzettend leuk! De jongens die de rap-workshop hebben verzorgd, hebben het echt leuk gedaan met de kinderen, ze kregen allemaaleven veel aandacht en de jongetjes die een beetje zenuwachtig waren stelde ze op hun gemak. De kinderen zijn ook allemaal evenenthousiast en hebben het er constant over. Het was echt een geslaagd kinderfeestje! Bedankt :-)

— Michelle en Sophian

Turnkring "vlug en blij"

Namens de dansleraressen en de dansers wil ik jullie graag bedanken voor de geweldig leuke en leerrijke workshop, ze hebben er van genoten.

— Machteld Verrycken

Lentiz College

De presentatie was een succes, de leerlingen vonden het eng, maar het klonk supergoed doordat de stemmen al opgenomen waren, alle gasten waren zeer enthousiast. De leerlingen trouwens ook, die vonden het echt leuk, je collega had het wat zwaarder, maar hij ging er erg goed mee om! Ik ga zeker kijken hoe en waar ik jullie in kan huren dus je hoort nog van mij! Succes met alles en groetjes!

— Judith Aardse

THHI

Ik wou even laten weten dat de workshop graffiti in Antwerpen een enorm succes was. Mohamed en zijn team deden dat fantastisch. Alles was zoals afgesproken! We zullen dit volgend schooljaar zeker opnieuw inplannen.

— Anja Victoir

Intersafe Groeneveld

Namens iedereen bij Intersafe de complimenten over de graffitiworkshop van gisteren. We horen heel veel leuke reacties van collega's. Wij zijn ook heel benieuwd naar de foto's en de film en natuurlijk naar alle kunststukken van iedereen.

— Patricia d'Anjou

De Nassau

Bedankt voor de workshops. Ik heb van mijn collega gehoord dat het heel goed was en de leerlingen het heel leuk vonden. Als we volgend jaar weer graffity willen, komen we zeker terug. Bedankt en tot horens!

— Dymph vd Riet

Bernardusschool

Ik wil jullie graag bedanken voor de leuke workshops gisteren. De kinderen waren heel enthousiast!

— Bart Keppens

Groevenbeek College

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de leuke workshop dagen! Jullie zijn een goed team en benaderen de leerlingen op een leuke manier. De leerlingen, en wij als docenten, hebben er van genoten! Bedank al je collega's namens ons. We hebben tzt contact over de ckv takeover in januari. Vriendelijke groet namens de sectie kunstvakken/CKV

— Ingrid van Boven

DSM Engineering Plastics B.V.

Alleen maar positieve reacties op jullie graffitiworkshop gehad. Iedereen was erg enthousiast. Bedankt voor de leuke workshop en de goede begeleiding.

— Chantal Hanssen

Particulier

Mede door de leuke aanpak van Mo, hebben 8 kinderen gisteren een bijzonder geweldige middag gehad. Ook de creativiteit die bij sommigen ontstond (en bij sommigen "aangepast" moest worden door Mo) was bij hun een beleving dat ze zoiets gaafs "echt zelf" hadden gemaakt. Groetjes en nogmaals bedankt!

— Sandra Weijers

Particulier

Dank voor de leuke graffitiworkshop! Iedereen heeft er erg van genoten! En ook heel hartelijk dank voor het leveren van onze 'kunstwerken' in Wilrijk! Was toch wel zeer handig voor ons!

— Florence

Maaswaal College

Hele goede reacties gehad! Het waren echt goede workshop-docenten die ook echt rekening hielden met het thema: top! Wat betreft het filmpje, Wow! Tof gedaan! Heb hem al rondgemaild.. Complimenten voor de cameraman! :) Dank je!

— Elisa de Bruyn

Markland College

De dag was goed en gezellig verlopen, zo zijn de leerlingen erg enthousiast nog, ondanks de spierpijn. Tot de volgende keer weer!

— Sabine van Nieuwburg

Hoenderloo college

Ik heb alleen maar positieve reacties gehad van de leerlingen en docenten. Wat ik zelf meegemaakt heb van de workshops was ook erg positief. Ze deden het erg goed en het sloot goed bij de leerlingen aan.

— Gerrit Jan Koopman