E-vent Entertainment - Workshops & Evenementen

Flirt workshop

Omschrijving

De leukste activiteit met de flirt workshop!

 

Na het voltooien van deze interactieve workshop weet je precies wat je moet zeggen en hoe jij je moet presenteren wanneer je iemand wil versieren. Zinloze uitdrukkingen en slechte openingszinnen zijn absoluut verleden tijd!

De vorm van de workshop wordt volledig afgestemd op de gelegenheid. Of het nou gaat om een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of een vriendenuitje, met deze grappige en leerzame workshop zal je tijdens het stappen zeker aan de man of vrouw komen!

Tijdens de flirtworkshop ontdek je dat flirten meer is dan alleen er goed uitzien en het hebben van een leuke openingszin. Je leert door middel van leuke interactieve groepsoefeningen dat flirten een kwestie is van timing, souplesse en techniek!

 

De vorm van de workshop wordt door ons vaste team volledig afgestemd op het niveau van de deelnemers, het aantal deelnemers en de gewenste tijdsduur. Of het nou gaat om een losse workshop, een workshopdag of om een groots evenement, de leukste flirt workshop in heel Nederland vind je bij de workshopfabriek!