E-vent Entertainment - Workshops & Evenementen

Lipdub workshop

Omschrijving

De leukste activiteit met de workshop Lipdub maken!


Een lipdub is een videoclip die in één lang en continu shot wordt gefilmd waarbij een grote groep mensen een bestaand nummer mee playbackt. De groep wordt gefilmd door een camera die reist door verschillende kamers en situaties zoals bijvoorbeeld een kantoorgebouw, parkeergarage, school of universiteit. 

Het is dus de kunst om alles in 1 keer goed te doen omdat alles in één take wordt gefilmd! Onderleiding van ons vaste team worden er aan de hand van het gekozen muzieknummer taken verdeeld en wordt alles op een leuke en interactieve manier ingestudeerd!

Wanneer dit gedaan is zal er onderleiding van onze professionele cameraman en regisseur een spectaculaire lipdub videoclip worden opgenomen waarbij elke deelnemer een belangrijke rol speelt.
Aan het einde van deze hilarische workshop heeft de groep een prachtig aandenken aan deze leuke dag, in de vorm van een videoclip, om nooit te vergeten!

 

De vorm van de workshop wordt door ons vaste team volledig afgestemd op het niveau van de deelnemers, het aantal deelnemers en de gewenste tijdsduur. Of het nou gaat om een losse workshop, een workshopdag of om een groots evenement, de leukste workshop lipdub opnemen in heel Nederland vind je bij de workshopfabriek!